Labirintus

 

Három év feletti gyermekeknek ajánljuk ezt a két szintes mászókát, ahol csúszdával és labda medencével köthetik le fölös energiáikat két szinten, összesen 64 négyzetméteren.

Büfé

A sok játék és szórakozás után megszomjaztál? Esetleg megéheztél? Semmi gond! Büfénkben megoldást nyújtunk kicsiknek és nagyoknak. A teljes étel- és itallapunkat megtalálod az áraink menüpont alatt.

Manók birodalma

A galéria szinten várjuk a legapróbb vendégeinket. Itt elsősorban 0-5 éves korú gyermekek találják meg a nekik legmegfelelőbb játékokat. Csúszda, mese kuckó, hinta, hintaló és nagyon sok játék!

Trambulin

Mindenki szeret ugrálni, megunhatatlan szórakozás! Amellett, hogy remek móka, nagyon sok előnye van: fejleszti az egyensúly érzéket, a ritmus érzéket ezért a sportolók is előszeretettel használják edzéseik során! Négy trambulinunk összesen hetvenkét négyzetméteren, darabonként 150 kg-os teherbírással bárki számára kipróbálható!

Ugrálóvár

Bungee run ugrálóvárunk a hagyományos felhasználásán túl, egy gumi kötél segítségével különböző nehézségű kíhívás elé állítja a használóját! Remek móka kicsiknek és nagyoknak egyaránt! Önfeledt szórakozás huszonnégy négyzetméteren.

Pingpong asztal

Mi az: fejleszti a motoros képességeket, az egyensúlyt, javítja a koncentrációt és az agyi tevékenységet, fejleszti az izomzatot és a szív- és érrendszert? Persze, hogy a ping pong! Gyere és próbáld ki párosban vagy négyesben!

Kreatív sarok és születésnapi erkély

Rajzolni, színezni mindenki szeret, és bizony az ugrálás, szaladgálás, vagy a labirintus útvesztőinek legyőzése után jól esik egy kis kikapcsolódás. Kreatív szobánkban minden eszközt biztosítunk annak érdekében, hogy aktívan pihenjék ki a gyermekek a játszóházban szerzett fáradalmakat. A legapróbbaktól az iskolásokig, minden korosztály kiélheti kreativitását.

 

A szülinaposoknak a nagy játék után terített asztal, születésnapi torta és különasztal jár! A részletekről bővebben a rendezvények, azon belül születésnap menüpont alatt.

Falmászó terem

 

Izgalmas kihívás felkúszni a falon és ha lehuppannál, vastag habszivacs vigyáz rád. Ha építenél nagy építőelemekkel, itt azt is megteheted!

Ketrecfoci

A teremfoci egy változata, amit német szakemberek találtak ki azért, hogy a profi futballisták robbanékonyságát, összjátékát és kreativitását fejlesszék.